rövidazélet

SZIGETi veszedelem, hongkongi házi szilvával

2010. augusztus 24. 09:41 - rcsdaniella

Persze, hogy nem múlhat el SZIGET pálinkázás nélkül. Voltunk sok helyszínen (pultnál), láttunk (ittunk) sokat, kóstoltunk sátor mélyéről házit is – bár ez titok – meg miegymás. Fesztivál beharangozó következik. 
 
Na, ha valahol, akkor a Szigeten aztán találkozik az ember mindenfélével. Mármint pálinkával. Is. Meg pálinkázókkal. Is. A külföldiek imádják a hungarikumot, a magyarok meg imádják elveszteni a fejüket általa. A „fénynek” nevezett izé meg elbújhat jó messze a pálinka mögött. Persze, találkoztunk régi jó ismerősökkel (Bulyáki és az ő málnája),
 
 
 
még hírességekkel is. Galambos Dorinát és Pély Barnát Márton János pultjánál kaptuk el, a szeder után Rézangyal Barrique Szilvát iszogattak. 
 
 
 
A pálinkához cigányzene dukál ugye, hát itt az is volt. Meg jó hamisan, viszont üvöltve énekelő fiatalok.
 
 
 
A kedvencem azonban minden évben a HP utáni nyomozás, amit csak ügyes utánjárással lehet találni, annyira titkos. Hiába, na, akinek jó a szimata, az talál mindenhol kedvére valót. A sokadik napon az egyik sátor mélyéről így hogy - hogynem, elő is került a házi szilva. A gazdája az egyik biztonsági őrtől (!) kapta ajándékba, akinek az apukája készítette, szerinte Hongkongból jött a cucc. Mit lehetne erre mondani? Jó arrafelé a szilvatermés…
 
 
 
A Márton és Lányai csapat két tagjába is belefutottunk. A papa, Márton János nem csak a pálinka miatt jött ki, ha már itt járt, körbenézett a fesztiválon is. Ráadásként elhozta egyik lányát, Barbarát is, aki szívesen vállalta a fotót, hogy bemutatkozzon a pálinka kedvelőknek.
 
 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr172241713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rezsóka 2010.08.24. 19:00:23

Bubu kaptány hogy fog örülni ennek a fotónak :)
Azonnal értesítem a pajtásokat

réce 2010.09.02. 21:20:37

Látom, nem bírjátok a negatív kritikát eszkimolány.
A coca cola legyen veletek.
Ócskák...
süti beállítások módosítása