rövidazélet

Íme, a világ legjobb munkája

2013. március 28. 16:55 - rcsdaniella

Van ez a TAG. A szónak a klasszikus és most már az új értelmében is. A tag, akinek az a munkája, hogy napi huszonnégyben bulikat szervezzen vagy bulizzon valahol, literszámra locsolja a pálinkát mindenkibe. Szerintetek felhívtam? Hát persze.

A TAG. Így, csupa nagybetűvel. Valójában Szemző Áronnak hívják, 21 éves és egyetemre jár. Amikor meg nem, akkor pl. 11-kor én ébresztem telefonon, és kéri, hogy délután beszéljünk, mert még aludna. Hogy van-e valaki a városban, aki ezt megteheti? Van. És meg is teszi. Mert övé a legmenőbb állás. Havi több százezer forintért az a dolga, hogy lakjon egy hatalmas kecóban, házibulikat szervezzen, amikor meg nem, akkor az estéit egyéb partihelyeken töltse, igyon, szórakozzon, barátkozzon. Zsír.
- Nagyon élvezem a munkát, nagyjából előtte is ilyesmit csináltam. Augusztusig biztosan csinálom, úgyhogy a fesztiválok is beleesnek, lesz durvulás - mondja. – Ha nem megyek suliba, akkor délben kelek, napközben bulikat szervezek, este meg bulizom. Nagyjából heti négyszer, ötször. Nálam, a TAG-lakban hetente van házibuli, a többi este általában elmegyek valahová.
És mint a rendes fiatalembereknek általában, Áronnak az sem esik nehezére, hogy pálinkát igyon és népszerűsítsen:
- A barrique szilva, az érlelt alma és a mézes-ágyas meggy a kedvenceim. A bulikon is pálinkát locsolok az emberekbe.
Soha rosszabb melót!
Ha részt vennétek a bulikon, itt tudtok érdeklődni az aktuális megőrülésekről:
https://www.facebook.com/envagyoka.tag?ref=ts&fref=ts meg itt: https://www.facebook.com/KiAzATAG

A TAG - Szemzo Aron.jpg_foto_balkanyi_laszlo.jpg

A TAG.jpg

Köszönet a fotókért Balkányi Lászlónak!

    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr965177965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása