rövidazélet

Pálinka és gasztronómia

2010. szeptember 24. 20:44 - Lady_Marilyn

Pálinka: Erjesztett gyümölcsből készült, lepárolt szeszes ital.

Gasztronómia: Kultúra és étel összefüggése, művészete.

A pálinka főzés ről

"Tanulj, mert a tanulás meghozza a maga gyülcsét és abból pálinkát lehet főzni!" ...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr242321152

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pálinka kisokos 2011.08.15. 10:03:29

> A pálinka nem holmi nagyipari termelés végeredménye, és nem is a gyáróriások tömegterméke. A pálinka a magyar gasztronómia különlegessége, a pálinkafogyasztás nemzeti sajátosságunk, kultúránk része. A pálinka története Az 1300-as években kezdet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.