rövidazélet

Elfeledett receptjeink: barackos fánk anyatejjel

2010. szeptember 29. 09:00 - GenyaTrade

Meglehetősen szakállas az a vicc, ami arról szól, hogy az étteremben a pincér kiviszi a vendégnek a halászlevet, és kis idő múlva a vendég szól, hogy a halnak pálinkaszaga van. Akkor a pincér pár lépést hátralép, és megkérdezi, hogy „Még most is, uram?”. Nos, ez nem vet jó fényt a pálinka és a gasztronómia kapcsolatára, azonban egy-egy jó párlatot legalább úgy lehet ételhez párosítani, mint mondjuk egy kiváló bort. Jön a pálinkafesztivál, okosodjanak!

[...] Bővebben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr842331483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.