rövidazélet

Pálinkakörút a 4-es-6-os vonalán

2011. április 22. 16:35 - rcsdaniella

Új akcióval indította a szezont a Rézangyal. Valószínűleg az emberek nagy részének fogalma sem volt arról, mit keres a 4-es-6-os vonalán egy rakás sztár. Hát, én elmondom. Azért ültek fel a szerelvényre, mert épp az EL COMBINO - Pálinkakörutat próbálták ki. Mostantól mindenki követheti a példájukat. (Remélhetően ti jobban bírjátok majd a pálinkát, és nem lesztek betonrészegek 5x2 cent italtól.)

A Pálinkakörút elnevezésre hallgató akcióról azt kell tudni, hogy ha valaki elmegy a Moszkva téren található (és hangzatos nevű) Moszkva tér Bisztróba, ott vásárolhat úgynevezett pálinkabérletet (gyengébbek 5, menőbbek 10 állomásost), amivel neki tud vágni a Pálinkakörútnak. Ami pedig azt takarja, hogy kuponfüzetet kapnak, amivel a Nagykörút vonalán megadott kocsmákban pálinkázhatnak. Aki teljesíti a túrát, az részeg lesz. Csak úgy, ahogy a rokkerek és popperek is múlt héten.
Természetesen a blog csapata is nekivág a körútnak, még mielőtt annyit mondanék, hogy bakfitty. Aki pedig előbb végigmegy rajta, mint mi, az már írhatja is a véleményeket.

A rokkerek és popperek első pálinkája - itt még jól bírták

Itt meg már nagy volt a boldogság. 

 

 

 

   

  
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr522847883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 18:30:38

5x2 cent? Az 10. 2 feles, ha nem 4 centben adnák. Annyi még nekem se ártott meg, pedig nő vagyok.

Nem elírás???

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.04.28. 14:54:02

Bocs, de olyan nincs, hogy bemegy valaki a Szépművészeti Múzeumba és vásárolhat egy múzeum bérletet?

Éttem én, hogy El Combino, meg bruhaha. De nem az van hogy a piálás, pláne a rövid italok nem igazán tesznek jót az egészségügyi büdzsének?

Celtic 2011.08.19. 13:29:35

1 dl piatol berugva lenni? Ez olyan nepmesei...vagy inkabb varosi legenda.

Fehérbálna 2012.01.16. 16:22:37

Ha gondolja a "jónép" és a "celebek", akkor szeretettel várjuk őket a Sörúton is, ami idén éri meg az 5. évét!!!
Nálunk nincsen ennyi híresség, viszont a hangulat szerintem utánozhatatlan és egyértelműen nem a rongyrázás köré szerveződik az "egyedi ötlet és design", amit a rézangyal kínál.
süti beállítások módosítása