rövidazélet

Köszi, hogy itt voltatok! Jövőre folytatjuk...

2011. október 03. 09:34 - rcsdaniella

A péntek esti Pálinka Piknik ismét nagyon jól sikerült. Akadtak teljesen új emberek, találkoztunk régi arcokkal, sőt, még valódi őstermelők is csatlakoztak hozzánk. Jövőre veletek ugyanitt!

Azt kell, mondjam, egyre jobban szeretem a Pikniket. Mert egyre vidámabb, fesztelenebb, ráadásul, ráadásul, egyre többen vagyunk, és csupa jófej ember csatlakozik hozzánk. Idén Rudi bácsi pálinkája sajnos nem képviseltette magát, de volt helyette Daka bácsitól rakija - egyenesen Koszovóból, aztán olyan isteni házi almapálinka, amitől mindenki elalélt az este folyamán (nem is értem a "fejszorító" elnevezést), kóstoltunk ágyas szőlőpálinkát tormával, mazsolával és rozmaringgal készítve, de meg kell említeni Facsi barackját, és Pisti kajsziját is. Hát, köszi mindenkinek! És akkor íme az első fotók: némelyik telefonos, némelyik GlódiBalázs fotós, némelyik már nem józanos. Ölelés mindenkinek!

 Mónika almapálinkát hozott Érdről. Néhány kereskedelmi főzde elbújhat...

 Így indult a buli. Mindenki hozott ezt-azt

 Szilvák egymás közt

A seprő Márton volt... :)

Azt hiszem, idén is jól sikerült a buli.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr163273709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palex 2011.10.03. 13:32:55

Most voltam először, de többet nem hagyom ki! :)

Rezsó 2011.10.03. 14:06:16

Csupa kedves emberrel találkoztam, akik szívből kínálták a finom pálinkákat. Kell ennél több? Folytatás a Pálinkafesztiválon. S ne zavarjon senkit az esetleges rossz idő.

Palex 2011.10.06. 09:09:02

Úgy-úgy! Pálinkafesztre fel! :)
süti beállítások módosítása