rövidazélet

Akkor szeptember 28-án találkozunk?

2012. szeptember 18. 10:27 - rcsdaniella

Szevasztok pálinka-kedvelő barátaim!

Eljött hát az ideje egy újabb Pálinka Pikniknek, hiszen ősz van – és ugye egy percig sem gondoltátok, hogy idén kihagyjuk?! Kedves kis gerillarendezvényünk kezdi kinőni magát, éppen ezért idén új helyszínen, az Akvárium Klub feletti parkban találkozunk szeptember 28-án, este 19 órától.
 


„Rögtönzött Pálinka piknik az Akvárium Klub fölötti füves területen szeptember 28-án, este 19 órakor. Gyümölcsöző kapcsolatok is születnek a szervezők reményei szerint a pikniken. Nem hívnak főzdéket, nem sül majd a lacipecsenye, nem lesz szekuriti. Mindenkit arra biztatnak, hogy hozza el kedvenc pálinkáját és kínálja meg a többieket.” – valahogy így szól a piknik kedvcsinálója (de ronda szó), a lényeg persze most is, hogy gyertek, és hozzátok el a pálinkátokat. A nagypapáét, a szomszédét, a kedvenceteket, a mi kedvencünket. Meg némi csipegetnivalót, és az összes haverotokat.
Idén zenebonával kedveskedünk nektek, a hangulat pedig ezúttal is garantált!    

DSC02773 (1).JPG
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr344785433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palex 2012.09.21. 16:45:52

Hozok Erdélyből származó eperfahordós szilvát, és bodzát. Esetleg 24 éves törköly érdekel valakit? Abból akad némi otthon :)

Palex 2012.09.21. 16:47:30

Egyébként ez most ott lesz, ahol máskor gördeszkások csöveznek, azaz a Gödör lépcsőjétől balra eső füves területen?
süti beállítások módosítása