rövidazélet

A gyűlölködés szakmódszertana, 2. rész - Szempontelemzés: A röviditalok

2010. szeptember 28. 15:30 - Kurtz ezredes

Kedves olvasók! Ritkán húzunk újra elő régi posztokat érintés nélkül, de blogunk úgy érezte, hogy az alábbi versenyben egy tökéletes írást indíthatna korábban már elkészült elemzéseink közül. Természetesen nem pusztán a dicsőség a fontos, hiszen végre komoly anyagi haszonra is szert tehetnénk a blog révén, mivel a Magyar Pálinkánál értékesebb kincs nem létezik, Magyar Emberként pedig hogy fejezhetnénk ki ezt érzékletesebben annál, minthogy az összes hamis prófétát kipöcköljük a mezőnyből? Számítunk lájkjaitokra!

 

 

Kedves gyengébb idegzetű internacionalista olvasók – különösen azok, akik már a szlovákoknál is úgy éreztétek, muszáj megvédeni a Magyar Királyság örökös utánfutóját! Nagyon szépen megkérünk titeket, hogy a jelenlegi poszt tanulmányozásával hagyjatok fel. A benetton-életérzésnek csírája sem lesz benne, ezért úgyis csak felhúznátok magatokat. A többieknek viszont felhívjuk a figyelmét egy tényre, rövidital témakörben bizony mi magyarok fingtuk a passzátszelet, a világ pedig még a szélárnyékunkba való bebújástól is fényévekre van.

[...] Bővebben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr742329805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása