rövidazélet

Népnevelés?

2010. november 03. 21:15 - rcsdaniella

A minap betévedtem egy mega-áruházba, és ha már ott jártam, körbenéztem egy kicsit a pálinkás polcon is. Nem kellett volna! Pálinka megnevezés alatt Fütyülős, Hírös, Vilmos és barátai, hogy a kommerszebbjéről ne is beszéljek. Ezek után nem csoda, ha a laikus nem tudja, mi a pálinka, vagy olyasmit társít hozzá, amitől (érthető módon) kirázza a hideg. Ki és miért engedi ezt meg? Mire való a szabályozás, ha egész egyszerűen nem foglalkoznak vele? Valószínűleg hasonló okok miatt fordulhat elő az is például, hogy a celeb VIVA Ada Fütyülőssel kínálja szintén celeb vendégeit az egyik kereskedelmi csatorna ultragáz és nívótlan főzőműsorában - étvágygerjesztőként. Azt mondjuk furcsállom, hogy senki nem mondta meg neki, ez azért több mint kínos. Meg azt is, hogy - bár celeb létére bizonyára megfordult már számos buliban - mégsem képes fogyasztható italt kínálni.

   

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr642421087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

málinkapálinka 2010.11.04. 10:10:31

szeeeeegyen gyalaaaazat!!!! :)

réce 2010.11.04. 21:47:05

Kedves Eszkimolány!

teljesen igazad van.
Bár lehet, hogy csak rossz helyre rakták a táblát :)

réce 2010.11.07. 21:24:27

@eszkimolany:
Gondolom a kép alapján, hogy ez egy multipolca, ugye bár?
Kíváncsi lennék, mit szólnának az illetékesek, ha meg kéneinniuk a polcaikon dídzelgő eme remek "pálinkákat"...

Sárfehér 2010.11.15. 22:08:35

Úgy kell annak, aki láppusztító hiperbe jár. Ott árulják a Vaszilij szeszesitalt is, ami természetazonos aromát is tartalmaz.
süti beállítások módosítása