rövidazélet

Birkás István a kisüstisek új elnöke

2012. április 24. 12:17 - rcsdaniella

Megtartotta szokásos, éves gyűlését a Kisüsti Pálinkafőzők Országos Egyesülete. Ez alkalommal is több minden szóba került, de a legfontosabb, hogy Békési Zoltántól 5 év után Birkás István veszi át a szervezet vezetését.

Két új taggal bővült a Kisüsti Pálinkafőzők Országos Egyesülete nemrég, amely jelenleg 58 tagot számlál. Legutóbbi gyűlésükön a 2011-es év történéseiről esett szó. Immár ötödik éve vezette Békési Zoli bácsi a szervezetet, aki most lemondott tisztségéről.
- Legjobb tudásom szerint vittem végig ezt az időszakot, az elnökségben a reprezentáció és a diplomáciai feladatok hárultak rám – mondta leköszönő beszédében. – Szakmai segítőként természetesen maradok az egyesületben, és bízom benne, hogy olyan jó, új rendszer áll majd fel, amilyen eddig is volt.
Birkás István, a Vasi Hegyhát dimbes-dombjain lévő Birkás Pálinka vezetője kis gondolkodás után vállalta az elnökséget:
- Kissé félve vállaltam, mert ennek csak hosszútávon lehet eredménye, és aki ismeri a vállalkozásomat, az tudja, milyen időszakon mentem keresztül – mondta a tagoknak a frissen megválasztott elnök. – Igyekszem majd legjobb tudásom szerint ellátni a feladatomat, kihasználni a pályázati lehetőségeket, és a kisüsti nevet tovább öregbíteni.
Az egyesület 5 új elnökségi taggal bővült, így mostantól Bolyhos Zoltán, a Bolyhos Pálinka tulajdonosa, Maros Róbert, a Rézangyal tulajdonosa, Békési Zoltán, Peták János és Lakatos Márton, a Madarasi Pálinka tulajdonosa is a kisüstisek vezetői között van.

Birkás István és Békési Zoltán: kezükben a kisüstisek jövője 

     
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr254470455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása