rövidazélet

Pálinkázz a boldogkőváraljai várnál!

2012. július 03. 18:59 - rcsdaniella

Július 14-én Boldogkőváralján rendezik meg az I. Gönci Barack Fesztivált. Vavrek Zsolt, a házigazda BESTILLO marketingese a rövidazelet blognak arról mesélt, milyen programokkal várják jövő hét végén az érdeklődőket.



Eljött az ideje, hogy a zempléni térségnek is meglegyen a maga fesztiválja, és ha már így alakult: miért is ne egy elismert főzde rendezze meg? A BESTILLO azt hirdeti, amiben jó: ez pedig a gönci barack, amely eredetvédett termék.

gönci barack  1.jpg

- Három helyszínen várjuk majd a vendégeket: a pálinkaháznál, a boldogkőváraljai várnál, és a tájháznál. Emellett Harkán szombat este jazz koncerttel egészül ki a program – mondja Vavrek Zsolt. – Mivel – bár eredetvédett – a gönci barack annyira még nem ismert, úgy döntöttünk, megmutatjuk, mennyi mindent lehet belőle készíteni. Szeretnénk megkedveltetni az emberekkel. Most van a szezonja, ezért épp aktuális lesz a fesztivál.

gönci barack 2.jpg

Aki július 14-én ellátogat Boldogkőváraljára, kóstolhat pálinkát, részt vehet gasztro versenyeken, sőt, elkészítheti a saját baracklekvárját is:
- Aki nevez, kap gyümölcsöt, és üstöt, az elkészült terméket pedig természetesen haza is viheti – magyarázza Vavrek Zsolt. – A fesztivál házigazdája egyébként Badár Sándor lesz, aki nem csak műsorral készül, ő maga is koordinálja majd a versenyeket.
A pálinkával kapcsolatos programok mellett gondolnak a kisebbekre is: ők néptáncolhatnak, kézműveskedhetnek, íjászkodhatnak. A helyszínek közt kisvasút szállítja majd a vendégeket, a belépőjegy felnőtteknek 1500, 6 évnél nagyobb gyerekeknek pedig 800 forint lesz.
Bővebb információ: http://www.bestillo.hu/gonci-barack-2012/program/

Boldogkői vár éjszaka.jpg

      Ilyen környezetben pálinkázhattok, ha ellátogattok Boldogkőváraljára!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr384626494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása