rövidazélet

Pálinkafogyasztás egyenlő művészet

2010. május 09. 09:48 - eszkimolany_

Mi az: kicsi, füles, aranyszínű és zsinór van a száján? Mangalica- töpörtyűvel töltött csokoládé (írd és mondd, ilyen létezik!!) legyek, ha ezt valaki kitalálja. Ez kéremszépen, egy pálinkásüveg formájú design kézitáska. Emellett pedig egyike annak a kollekciónak, amit a Rézangyal által felkért fiatal művészek álmodtak meg, és amit prémium kategóriás pálinkák ihlettek.

A Rézangyal Art Collection elnevezés 100 darab sorszámozott, egyedi és különleges pálinkásüveget takar, amelyek közül mindegyik megvásárolható. (Kíváncsi vagyok, milyen képet vágnának, ha egy buliban saját pálinkástáskával (!) a kezemben jelennék meg. Azt hiszem, erre mondják, hogy übermenő):

Nem lehet nem szeretni

Az első széria darabjait öt fiatal művész alkotta, a máveket a belvárosi Spiritusz galériában mutatták be. (Oda már csak a tulajdonos miatt is érdemes benézni: képtelenség olyat mondani, amin a szakállas Szalóky Károly ne tudna mosolyogni. Végtelenül bájos.)

Az angyalkára emlékeztető táskán kívül egyébként volt még hófehér, minimál stílusú üveg, sötét alapon vidám színekkel körbefestett, optikai játékokkal tükröződő és szoborba öntött palack is.

A galéria által felfedezett tehetséges fiatal művészek és a Rézangyal együttműködésének köszönhetően a pálinkázás új szakaszba lépett: immáron bizonyítást nyert, hogy a pálinkafogyasztás egyben művészet is lehet.

A kolleksön itt lájkolható: http://www.facebook.com/album.php?aid=10990&id=108227929211167&ref=mf

 

Kézzel festett pálinkáspalack

Elegancia felsőfokon                               

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr271985854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K.Okoschka 2010.05.09. 22:34:02

Enyhe Absolut-utánzat, cseszlovák kivitelben. Dehát ilyenek vagyunk...

baracilin 2010.05.10. 20:44:51

nem csípem ezt a páleszt...
zsindelyes vagy szalotai új pálinkáiról nincs infód?

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2010.05.14. 12:53:25

no, kibújt a szeg a zsákból...
már vártam mikor lesz saját reklám a blogon.
süti beállítások módosítása