rövidazélet

Pálinkakurzus sajtómunkásoknak

2011. február 01. 16:05 - rcsdaniella

Márton János, a Márton és Lányai pálinkák atyja, Maros Róbert, a Rézangyal egyik vezetője és Borbáth Gabriella sommelier tartott gyorstalpaló pálinkakurzust újságíróknak nemrég. Még mielőtt kritika illetné e sorokat, el kell mondanom, hogy a cél nem az volt, hogy főzőmestereket avanzsáljanak a médiamunkásokból néhány óra alatt, hanem az, hogy népszerűsítsék a pálinkát és segítsenek a sajtó képviselőivel megértetni, miért olyan fontos, hogy a hungarikum megfelelően legyen kommunikálva. Javaslom mindenkinek, aki a pálinka világában bármilyen módon is résztvesz, hogy törekedjen ugyanerre, konfliktus-szítás helyett.   

 Márton János (balra) és Maros Róbert a pálinkáról mesélnek

Újságírók tesztelnek. Legalább 10-en megtudták, mi a különbség szeszesital és pálinka között

Gabika (jobbra) akcióban. Amilyen pici, olyan jó a szaglása :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr352631113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása