Márton János, a Márton és Lányai pálinkák atyja, Maros Róbert, a Rézangyal egyik vezetője és Borbáth Gabriella sommelier tartott gyorstalpaló pálinkakurzust újságíróknak nemrég. Még mielőtt kritika illetné e sorokat, el kell mondanom, hogy a cél nem az volt, hogy főzőmestereket avanzsáljanak a médiamunkásokból néhány óra alatt, hanem az, hogy népszerűsítsék a pálinkát és segítsenek a sajtó képviselőivel megértetni, miért olyan fontos, hogy a hungarikum megfelelően legyen kommunikálva. Javaslom mindenkinek, aki a pálinka világában bármilyen módon is résztvesz, hogy törekedjen ugyanerre, konfliktus-szítás helyett.
![]() |
Márton János (balra) és Maros Róbert a pálinkáról mesélnek
![]() |
Újságírók tesztelnek. Legalább 10-en megtudták, mi a különbség szeszesital és pálinka között
![]() |
Gabika (jobbra) akcióban. Amilyen pici, olyan jó a szaglása :)