rövidazélet

Érleletlen pálinkákkal jön ki a Matheus

2011. július 27. 13:32 - rcsdaniella

Jó hír azoknak, akik nem rajonganak az érlelt pálinkákért: a Matheus érleletlen sorozattal lepi meg a pálinkakedvelőket. Semmi hordózás, satöbbi, csak a pálinka maga. A minőség, és az üveg marad a régi, csak az íz változik. Érdemes lesz kipróbálni!

A Matheusnak ezidáig kizárólag érlelt pálinkái voltak, ezen kíván most változtatni a pálinkaház. Máté Csaba tulajdonos szerint így azt a tízszázaléknyi vevőkört is elérhetik, akik nem kedvelik az egyébként kiváló hordóban érlelt pálinkát. Meggy, szilva, kajszi, alma és vilmoskörte – ezzel a sorozattal kerül a boltok polcaira az új Matheus pálinkacsalád a jövő héten. - A Matheus Silver sorozatunk 44%-os alkoholtartalmú pálinkákból áll, melyek érleletlenek – mondja a Rövid az élet blognak Máthé Csaba. – Korábban mi csak hordóban érlelt pálinkát készítettünk, de a vevőink egy része hiányolta az érleletlen italokat. Ezenkívül, szeretnénk elérni a vásárlóknak azt a tíz százalékát is, akik nem kedvelik az érlelt pálinkák ízvilágát. Elsősorban nekik szánjuk a Silver pálinkákat. Az sem titok, hogy a hordóban érlelt italok elkészítése kevésbé kifizetődő: egy eperfahordó 80-100 ezer forint, amiben a pálinkának sokáig kell állnia, ráadásul, a hordó meg is issza az ital 10 százalékát. Szerintem ennek ellenére kell, hogy a pálinka „megnyugodjon”, ezért az érleletlen sorozat tagjai is egy évig álltak, hogy összeérjenek az ízek.

Ez az év jó a Matheusnak. Máthé Csabáék a 2011-es World Spirits Awardon is arattak

A Matheus Silver új logóval, változatlanul, a már ismert dombor-nyomott, szögletes üvegben, 0,5-ös kiszerelésben kerül a nagyobb élelmiszer áruházak polcaira. Az ára is kedvező, ugyanis ez lesz az eddigi legolcsóbb Matheus pálinka. Ha kipróbáltátok, jöhetnek a vélemények!
  
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr763104266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása