rövidazélet

Málna vagy Szilva vagy? szeptember 30-án újra Pálinka Piknik!

2011. szeptember 07. 10:38 - rcsdaniella

Vajon volt idén Rudi bácsinak jó termése, és abból főzött jó pálinkája? Akit érdekel, azzal remélhetőleg találkozunk szeptember 30-án, pénteken este 19 órakor a már hagyománnyá vált Pálinka Piknikünkön! Szóval, lehet készíteni az idei házit, amivel majd büszkélkedhettek... A buli addig tart, amíg haza nem megyünk. Lesznek persze ismét matricák, és gyümölcsös fejdíszek is. Hozzatok magatokkal különlegességeket, nagyon szomjazunk rá!

Nem hiszem, hogy sok olyan ember van manapság, aki nem tudja, mi az a Pálinka Piknik, de a kedvükért leírom. Adott egy hely, a Városháza park erre épp ideális. (Mert a város közepén van, mert minden közel van hozzá, mert jó sokan elférünk, meg még sorolhatnám, miért.) Aztán adott egy csomó ember, csomó pálinkával. Merthogy a PP lényege, hogy mindenki a sajátját hozza, vagy valaki másét, a lényeg, hogy házi pálinka legyen! Az előző piknikek remek hangulatban teltek, sok jófej ember találkozott egymással, remélhetőleg ez idén is így lesz. Íme néhány bizonyíték a még kételkedőknek:

 

 

 

 Azt hiszem, ezekhez nem kell hozzáfűznöm semmit. Szóval, gyertek!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr573208456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palex 2011.09.07. 11:49:09

Még eddig nem voltam, mert mindig utólag sikerült értesülni róla, de most beírtam a naptáramba :)

málinkapálinka 2011.09.14. 22:41:35

juhuuuuuuu!!! Ott a helyem...egy uveg maalnaaval!
süti beállítások módosítása