rövidazélet

A Pálinkázó magyar aranyszabályai I .

2013. augusztus 12. 14:36 - KicsiÉN

  

Ügyeljünk a pálinkázási alkalmakra!

Egy korty kisüstihez szertartásosság kell, apró ünnepélyesség. 

Pálinka előitalként (üdvözlés) étvágygerjesztőként  (aperitif) 

ünnepi alkalmakkor

 (koccintás, köszöntés, búcsúpohár)

esetleg desszerthez fogyasszunk!

Forrás : Balázs Géza

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr505457653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása