rövidazélet

Megnyitott a PálinkaShop!

2012. március 28. 11:51 - rcsdaniella

Megnyitott a PálinkaShop: online webáruház és pálinkázó a Gönczi Pál utcában. Budapesten először, egyedülálló módon 120 fajta pálinkával, kulturált környezetben várja vendégeit a pálinkázó, míg a www.palinkashop.hu weboldalon szinte az összes pálinkafőzde termékei megvásárolhatók. Aki Code Card-ot vásárol, számos kedvezményhez és ajándékhoz juthat.

Megnyitotta kapuit a PálinkaShop, ami nem más, mint egy online pálinka webáruház, és egy hangulatos pálinkázó bisztró egyben. A Gönczi Pál utca 6. szám alatt több mint 120-féle pálinkával várják a vendégeket, hétfőtől péntekig 12 és 20 óra között.
- Minden pálinkakedvelőt várunk szeretettel, aki egy helyen szeretné megtalálni az összes létező pálinkafajtát – mondja Fejős Péter, a PálinkaShop vezetője. – A legnagyobb választékkal, és a legolcsóbb árakkal fogadjuk vendégeinket. Nálunk megvásárolhatók azok a márkák is, melyek kiskereskedelmi forgalomban szinte elérhetetlenek. Célunk, hogy kellemes környezetben népszerűsítsük a hungarikumot azok számára, akik a valódi minőséget kedvelik.
A földszinti könyöklőkön, vagy a galérián lévő asztaloknál fogyaszthatják el kedvenc italaikat a vásárlók, de azokra is gondoltak, akik jobban kedvelik a házhoz szállítást.
- Elindult a weboldalunk is, a www.palinkashop.hu címen szinte az összes nagy főzde terméke megvásárolható. A megrendelt pálinkákat Budapesten futár szállítja ki a kért címre 24 órán belül. Hamarosan a Code Card – dal rendelkező vásárlóink számára ez az idő 180 percre csökken majd Budapest teljes területén. Ők egyébként további kedvezményekben is részesülnek időről időre. Így például 10 százalékkal vásárolhatnak, illetve a Gönczi Pál utcai pálinkázóban 30 százalékos engedménnyel fogyaszthatnak.
A Code Card ára 10 990 forint, amely akár már az első vásárlásnál megtérülhet.

A Pálinka Shop üzemeltetői folyamatosan szerveznek úgynevezett Code Card partykat, ahol a hostess lányoknál történt regisztrációt követően ingyen hozzá lehet jutni a kártyához. A bulik helyszínéről és időpontjáról a https://www.facebook.com/palinkashop oldalon kaphatnak bővebb információt az érdeklődők. Aki pedig a neten rendel, de személyesen szeretné átvenni az italokat, welcome pálinkával kedveskedik a PálinkaShop Gönczy Pál utcai üzletében.
Nem csak Magyarországon lesz ezentúl elérhető a pálinkák zöme, a Pálinka Shop külföldre tervezi a pálinkaszállítást:
- Az országban elsőként külföldre is kivisszük a pálinkát, hat napon belül kiszállítjuk az interneten megrendelt italokat számos külföldi országba – fogalmaz Fejős Péter.
A PálinkaShopban vásárolhatunk ezen kívül pálinkás palackot, sőt, igényelhetünk saját pálinkát is, ha szeretnénk! Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy a https://www.facebook.com/palinkashop oldalon a „Készíts saját pálinkát!” alkalmazásra kattintva elkészítjük saját címkénket a profilunk alapján, majd megrendeljük azt a kívánt mennyiségben. A megvásárolt termékek a PálinkaShop üzletében átvehetőek, így a következő házibuli vagy baráti vacsora alkalmával már a saját magunk által „készített” pálinkával fogadhatjuk a vendégeinket.         
 

Szólj hozzá!
Címkék: pálinkashop

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr844345512

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.29. 09:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása