rövidazélet

Piknikezzünk!

2012. április 12. 18:11 - rcsdaniella

Melegszik az idő, és hamarosan indulnak a pálinkafesztiválok. Előbb Gyula, aztán Budapesten. Mindebből pedig csak egy dolog következhet. Itt az idő, hogy ismét megrendezzük alternatív programunkat: május 4-én újra Pálinka Piknik!

Aki még nem járt a Pikniken, valószínűleg nem tudja, miből marad ki. Egyvalamivel ugyanis máshol nem találkozhat: az elmúlt év legfinomabb házi pálinkáival. A Pálinka Pikniket épp azért találtuk ki, hogy a pálinkát kedvelők összejöhessenek, és belépődíj, sorban állás, és bunkó biztonságiak nélkül örülhessenek a finom italoknak, és a társaságnak. Mint minden évben, idén tavasszal is megtartjuk a Pikniket, ezúttal is a Városháza parkban. A recept egyszerű: hozz magaddal pálinkát, poharat, és valamilyen pálinka korcsolyát, ropogtatnivalót, vizet, és esetleg pokrócot. A többi már jön magától: jófej emberek, ad hoc jellegű társasjáték (ez korábban nem volt), élőzene, és meleg kora nyári este vár a parkban. Egy-két pohár pálinka után eddig a hangulattal soha nem volt gond ;)

 

Íme egy kis kedvcsináló a tavalyi piknikről:

http://rovidazelet.blog.hu/2011/10/03/koszi_hogy_itt_voltatok_jovore_folytatjuk

Várunk tehát mindenkit május 4-én, pénteken a Városháza parkban!
A részletekről tájékozódjatok a https://www.facebook.com/rovidazelet oldalon.
  


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr754392795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása