rövidazélet

2012. a barack éve: nyomás fesztiválozni!

2012. május 11. 15:58 - rcsdaniella

Idén a barack és az abból készült hungarikum, a barackpálinka játssza a főszerepet a VII. Budapesti Pálinkafesztiválon, május 10-13. között. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét több száz párlat közül lehet válogathatni, de a tavalyi nagy sikerre való tekintettel elkészül ismét az év pálinkája, ezúttal barackból. Magyarország pálinkafőzőinek közös blendjét először a Budai Várban kóstolhatjátok meg.

A Budai Várban lévő fesztiválon ezúttal is találkozhattok az ország szinte összes fontos pálinkafőzdéjével, sokféle finomság közül válogathattok, jókat ehettek, ihattok. Mindezek mellé pedig jó zene is jár majd: ma este Punnany Massif Akusztik és a Kowalsky meg a Vega Akusztik várja a látogatókat, holnap a K2 és a Mystery Gang, vasárnap pedig a Balkán Fanatik Akusztik, valamint Fábián Juli és a Zoohacker Orchestra feat. Sárik Péter lépnek fel.
Mulassatok jól, igyatok sokat! Pá!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr254502675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása