rövidazélet

Zárd trezorba a pálinkádat!

2012. május 30. 19:54 - rcsdaniella

Hogy mekkora kincs a pálinka, bizonyítja az is, hogy mostantól külön, sorszámozott trezorban tarthatjuk az egyes palackokat, ha akarjuk. Nemrég nyílt meg a Békési Pálinka Centrumban található Pálinka Trezor, Békés központjában. A 322 szekrényből álló, új-lenyomat azonosítással hozzáférhető pálinka trezort a pincében alakították ki.

A Békési Pálinka Centrum pincéjében található az országban egyedülálló úgynevezett Pálinka Trezor. Az alsó szinten, a biztonsági tároló szekrényekből és érlelő kamrákból álló trezor azon pálinkakedvelők részére jött létre, akik a legkiválóbb pálinkáikat folyamatosan, biztonságos körülmények között szeretnék tartani. A pince hőmérséklete, páratartalma egész évben optimális (~ 18 °C) a pálinka tárolására.
A két különböző méretű, MABISZ-előírásoknak megfelelően beépített, minősített értéktároló szekrények lehetőséget adnak a pálinkatároláson túl egyéb értéktárgyai (pl. iratok, értékek, számítógépes biztonsági mentések) megőrzésére is. Mindegyik trezorra külön értékbiztosítást kötnek és a biometrikus beléptetés mellett, 24 órás távfelügyelettel és kivonuló szolgálattal is garantálják a biztonságot. Ezen kívül minden bérlőnek biztosítják a teljes anonimitást.

trezor2.jpg

 

Nem elhanyagolható az sem, hogy a pince belső részében kialakított egyedi kóstolótermet a trezort bérlők kedvezményesen használhatják. A különteremben nyugodt körülmények között, teljesen zavartalanul lehet pálinkázni, tárgyalásokat, találkozókat lebonyolítani.
Ilyen a pálinkázás XXI. századi módra, kérem szépen!

Szólj hozzá!
Címkék: pálinka békési

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr504555797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása