rövidazélet

Ettünk, ittunk, jót mulattunk

2012. szeptember 04. 12:14 - rcsdaniella

Nemrég megtartottuk a Discovery Chanel-lel közösen hirdetett nyereményjátékunk záró rendezvényét. Egy köszméte pálinkával indult az estém, és sok kedves új ismeretséggel zárult.


Talán még emlékeztek, nem is olyan régen közös nyereményjátékot hirdettünk a Discovery Chanel-lel. Az akció a Cefrekirályok nevű, nemrégiben indult sorozatot, és a Rövid az Élet blogot volt hivatott népszerűsíteni. Kijelenthetem, elérte a célját a történet :)
Hat szerencsést hívtunk meg, akik helyesen válaszoltak a nyereményjátékban feltett kérdésünkre. Őket vendégeltük meg a Greendoor-ban egy pálinkakóstolóval egybekötött filmvetítésre. A kóstolót Guth Róbert, a pálinkák szakavatott ismerője tartotta, külön köszönten érte neki. Amint elkészül, felteszem a videót is, amin megnézhetitek, milyen, ha egy blogger megpróbál kamerába beszélni komolyságokról. Addig pedig itt vannak a (nem túl jól sikerült) képek. A hangulat jobb volt, mint a fotók ;) Köszi mindenkinek, aki ott volt!

IMG_0584.JPG

      Ezen a képen az látható, ahogy a csapat egy része Guth Robi előadását hallgatja

IMG_0592.JPG

      Ezen a képen maga Guth Robi látható, előadás közben

IMG_0581.JPG

      Ezen a képen gyakorlatilag semmi nem látható

IMG_0591.JPG

      Itt már vadul kóstoltak a fiatalok

IMG_0585.JPG

      Ehhez a képhez meg már nem jut eszembe használható képaláírás

Szólj hozzá!
Címkék: szilva pálinka

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr204754434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása