rövidazélet

Vasárnapi programnak is jó: őstermelői piac a Szimpla Kertben

2013. január 07. 14:49 - rcsdaniella

Pálinkával találkozni nem csak éttermekben, kocsmákban lehet. Ma már a nívósabb vásárokon gyakran összefut az ember jó fajta hazaival. Ilyen például a vasárnaponként a Szimpla Kertben megrendezett őstermelői piac.  

Egy barátnőm invitálására mentem el vasárnap a Szimplába, ezúttal nem a szórakozás kedvéért, hanem, hogy meglessem a híres őstermelői piacot. És nem kellett csalódnom, itt aztán minden van. Aki kedveli a háztáji ízeket, annak érdemes ellátogatnia ide, mert a finom sajtoktól kezdve a lekvárokig, gyümölcsökön keresztül a sütikig minden megtalálható, és, ami nem mindegy: még pálinkát is kap(hat) az ember. Sőt, a Szimpla piac nemrég Berlinbe utazott, hogy hirdesse a magyar finomságokat, és vitt magával a panyolaiból is, hogy elkápráztassák az ottaniakat. Nem csodálom. Vasárnaponként tehát irány a Kazinczy utca!

154952_458147904247245_215544063_n.jpg




Szólj hozzá!
Címkék: pálinka panyolai

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr675003263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása