rövidazélet

Etyek, várjá', metyek!

2011. szeptember 21. 12:53 - rcsdaniella

Hétvégén Kezes-Lábos fesztivál van Etyeken. Mivel idén a pálinka jegyében (is) telik a rendezvény, természetes, hogy ott a helyünk. Lesz főzőverseny pálinkákhoz, magyar zene, meg koncertek. Úgyhogy, hajrá!

Egyrészt azért megyek idén el Etyekre, mert meghívtak, másrészt, mert érdekel, milyen lehet a bor és pálinka keveredése a fesztiválon. Meg amúgy sincs más dolgom. A Búcsú téren lesz standja a Gusto-nak, a Körpincében a Nobilis-nak, a Kecskegödörben a Márkházi Pálinkafőző Társaságnak. Ugyanitt képviselteti magát több főzde is: találkozhattok az Etyeki Czímeres Pálinkával, a Gyulai Pálinka Manufaktúrával, és Zimekkel. Ami a programokat illeti, szombaton és vasárnap érdemes lesz kilátogatni a Kecskegödörhöz, mert 11 órától mindkét napon főzőversenyt szerveznek Szőke Andrással. A csapatoknak Békés, Fejér, Nógrád, Tolna, Somogy megyék pálinkáihoz kell tájjellegű sertéshúsételeket főzniük. Ezután Takács Lajos sztárséf kóstoltat négyféle Márkházi szilvapálinkával készült ételéből. Szóval, program lesz bőven, reméljük, jó idő is! Gyertek, gyertek! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr623243231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása