rövidazélet

Pálinkapatront a zsebbe!

2012. január 19. 17:25 - rcsdaniella

Remélem, mindenki kipihente magát az ünnepek alatt, és idén újult erővel veti bele magát a pálinka világába. Rögtön elsőként egy különlegességet ajánlok a figyelmetekbe: a pálinkapatront.

Menő videóval és menő designnal jött ki az Árpád pálinka legújabb terméke: a pálinkapatron. Ez a kicsi, különleges üvegbe bujtatott ital a legújabb kedvenc.
- A régi laposüvegek modernkori változatának is tekinthetjük a pálinka patronokat – mondja Nagy Árpád ügyvezető. – Mindegyikben 4 cent pálinka van, ötféle ízzel kezdtük meg az értékesítést. Gondoltunk a hölgyekre és az urakra is, ezért úgy válogattuk össze az ízeket, hogy mindenki találjon neki megfelelőt. Jelenleg a birsalma, a málna, a cigánymeggy, a magyarkajszi és az érlelt szilva kapható ebben a kiszerelésben is.
S hogy miért a kémcső-forma?
- Újdonságokat keresünk. Mi egyébként is más üveggel, csomagolással és designnal jövünk ki mindig, mint a többiek.
A pálinkapatronokat keressétek a borszaküzletekben és a delikátokban. De a palinkapatron.hu honlapon többet megtudhattok róluk.
Itt pedig a szuperhősös menő videó:


 
 

Szólj hozzá!
Címkék: árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr643590618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása