rövidazélet

Házi pálinkák fesztiválja - idén tavasszal is meg volt a Pálinka Piknik!

2012. május 08. 12:36 - rcsdaniella

Ha lehet ilyet mondani, a Pálinka Piknik az egyik legjobb fesztivál. Szerintem. Szerintünk? Nincs sorban állás, lökdösődés, durva árak vagy kidobók. Viszont évről évre jobb a hangulat, és a már ismerős arcok mellett mindig felbukkannak újabbak is.
Remélem, októberben újra találkozunk!

Május lévén ismét piknikeztünk a Városháza parkban. Felmerült az ötlet, hogy újítsunk, és októberben, a következő Pálinka Pikniken már valahol máshol találkozzanak a házi pálinka szerelmesei. Rajtunk nem fog múlni, várjuk az ötleteket a helyszínre!
A tavaszi pikniken is rengeteg nagyon finom házi pálinkával találkoztunk, az egyik nagy kedvenc egy pohárbeszállító almája, Andrisék barack pálinkája, Csaba nógrádi szilvája, és Johiék fügéje volt. Külön köszönet a gitárosunknak, aki megalapozta az este hangulatát.
És akkor íme, néhány kedvcsináló fotó: 

Gyülekező: így indult az este 19 órakor

A kínálat egyre színesebb: házi fügepálinka házilag palackozva, laposüvegben szilva, petpalackban barack és alma - minden van

Egy kis kóstolót?

Régi-új ismerősök

Daka bácsi törköly pálinkája Koszovóból érkezett

Ágiék szenvednek a molinónkkal, de azért idén is felkerült a fára

A gitárosunk beindul, néhány pálinka után, persze

Ezt követően sajnos lemerült a gépem, (és egyébként sem sikerült volna már normális képeket készítenem) ezért a többit a fantáziátokra bíznám

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr374495948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása