rövidazélet

Jó ügy mellé áll a Nobilis: ingyen pálinka a Torkos Csütörtökön!

2012. február 20. 16:25 - rcsdaniella

Február 23-án, vagyis éppen három nap múlva ismét Torkos Csütörtök. Idén azzal készülnek a szervezők, hogy a Nobilis jóvoltából kedvezményes, vagy ingyen pálinkát kaphatnak a vendégek a regisztrált éttermekben. Szilva, barack, meggy – ezekkel készülnek a nagy napra.

A Torkos Csütörtök nevű rendezvényen a résztvevő vendéglátóhelyeken 50 százalékos kedvezménnyel fogyaszthatnak a vendégek az akció napján. Ami pedig a történeti áttekintést illeti: a farsangot három jeles nap jellemezte: a húshagyó kedd, a hamvazó szerda és a Torkos Csütörtök. Utóbbi népszokás felelevenítésével élnek ilyenkor az éttermek. 
- Idén először veszünk részt az akcióban, lévén, hogy a Nobilis egyébként is fiatal vállalkozás, nemrég indult el – mondja Szeles Nóra, a cég képviselője az akcióról. – A meggy, szilva, barack ízeket kóstolhatják meg az érdeklődők az egyes éttermekben, illetve helyenként a vilmoskörte pálinkánkat is. Azért így választottuk ki az ízeket, mert ezek a legnépszerűbbek a pálinkafogyasztók körében. Budapesten és vidéken egyaránt számos étterem csatlakozott az akciónkhoz, várjuk a vendégeket!
És hogy miért az ingyen pálinka?
- Arra törekedtünk, hogy egy jó ügy mellé álljunk.
Sikerült.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr334147241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása