rövidazélet

Faruha, szürkemarhák és pálinka Érpatakon

2012. augusztus 23. 16:36 - rcsdaniella

Jön a VI. Zsindelyes fesztivál

Hamarosan vége a nyárnak, és ismét beindulnak a pálinkafesztiválok, aminek én különösen örülök. Elsőként rögtön itt a Zsindelyes fesztivál szeptember 1-én. Lássuk, idén mivel készülnek Érpatakon!

Az előző évekhez képest változás lesz, hogy ezúttal három színpadon várják majd fellépőkkel, zenével a közönséget. Emellett persze több más miatt is érdemes ellátogatni Érpatakra, a Zsindelyes tanyára.
- Hogy az újdonságokat mondjam, lesz például pálinkás macaron, és bemutatjuk a Gombold újra! divatkampány Zsindelyes faruháját is, amelyet Farkas Anett tervezett, aki eredetileg belsőépítész, és a zsindelyezést, a tetőfedés hagyományát vette alapul – mondja Juhász Miki, a Zsindelyes marketing-igazgatója. – Érdemes lesz megnézni a szürkemarha gulyát is, amit a Hortobágyról hozatunk el, és eddig még sehová nem mozdult ki.

V.ZsindFeszt-062.jpg

      Idén is lesznek főzőversenyek, a helyi hagyományos ételeket lehet majd megkóstolni

Ami a programválasztás sokszínűségét illeti, a marketinges azonnal válaszol:
- Nyitott szemmel jártunk, és úgy alakítottuk a programkínálatot, hogy az mindenkinek megfeleljen. Azt szoktuk mondani, hogy a nagycsaládok rendezvénye vagyunk, itt papa-mama, gyerekek megtalálják a kedvükre valót.
Azért megnyugtatásunkra Miki elmondta, a programok mellett a pálinka is helyet kap:
Lesz például ingyenes Zsindelyes Pálinkatúra, amelyen végig kísérhetik a Zsindelyes Pálinka útját, a gyümölcs feldolgozásától az érlelőn keresztül egészen a pohárig. És lesz persze rengeteg kóstoló is. Vagyis, a fesztiválon mindenki kedvére ismerkedhet a pálinkafogyasztás kultúrájával és megkóstolhatja a fesztiválon a legkülönfélébb gyümölcsökből készült pálinkákat.



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr704728111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása