rövidazélet

A „Legenda” ismét aratott

2010. október 04. 20:59 - rcsdaniella

Aki ott volt a második Pálinka Piknikünkön, nem bánta meg. És nem csak azért, mert Rudi bácsi 64 fokos körtéje – vagy, ahogy egy ideje már többen nevezik – a „Legenda” ismét előkerült, hanem, mert volt sok egyéb finomság a Városháza parkban.
Pálinka Piknik 2., avagy a házi pálinka diadala folytatódik.

Este hét óra körül már gyülekeztek az arcok a Városháza parkban, hogy ezúttal is megmutassák, milyen az igazi pálinkaimádó. És – bár borzasztó hideg volt – most is rengeteg isteni HP került elő a palackokból, zsebben lévő laposokból.
Természetesen most is Rudi bácsi 64 fokos körtepálinkája volt az abszolút befutó, ezen a pikniken már, mint a „Legenda” szerepelt. Este tízre el is fogyott, a másik három palack itallal együtt, ami szintén Lacházáról, az öregtől származik.

A fiúk – lányok lelkesen kínálgatták egymásnak a pálinkákat, igazán jó, hogy ennyien szeretitek a jóféle házipáleszt (és a nem házit is, persze). Az pedig, hogy a műanyag poharak mellett gyönyörű pálinkáspoharak is fel-felbukkantak, külön öröm. Mivel Pálinka piknik nincs cigányzene nélkül, megjelentek a prímások is, és a hideg ellenére húzták a nótát, amit csak kértek tőlük.    

Azt kell, hogy mondjam, igazán büszke vagyok rá, hogy ennyi jófej ember össze tud jönni pálinkázni alkalmanként. Természetesen folytatás következik.
Remélem, a hétvégi Budavári Pálinkafesztiválon is ott lesz minden piknikes arc.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr802345069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása